Volg ons op Facebook

Schadenet Wittebrood sinds 1956 een begrip!

Schadenet Wittebrood is opgericht in 1956 door dhr. Theo van Wegen, gevestigd aan de Van den Endelaan 26B te Hillegom. Door de groei van het bedrijf zijn wij in 1977 verhuisd naar de Marconistraat in Hillegom. In 1990 hebben wij Autoschadebedrijf Joost Vaalburg overgenomen waardoor er een verhuizing heeft plaatsgevonden van Hillegom naar onze huidige vestigingsplaats Nieuw-Vennep. Vanaf 28 maart 1993 is het schadeherstelbedrijf gevestigd aan de Staringstraat 19 te Nieuw-Vennep. De huidige eigenaar, Herbert Wittebrood, heeft het schadeherstelbedrijf op 1 juli 2000 overgenomen om dit bedrijf verder uit te bouwen.

Schadenet Wittebrood
Schadenet Wittebrood is bij uitstek een no-nonsense schadeherstelbedrijf met een dorpskarakter. Wij doen er alles aan om heel dichtbij de klant te staan door te doen wat wij beloven. Autoschade is ook een emotionele schade. Elke schade aan elke auto - of het nu een privé of een lease auto betreft - levert de berijder pijn op. Dit ongemak kan snel maar vooral goed worden verholpen in onze zeer modern werkplaats.  

"ONZE KWALITEIT IS UW GARANTIE"

Bereikbaarheid vestiging
Schadenet Wittebrood is midden in het dorp Nieuw-Vennep gevestigd met uitstekende uitvalswegen om ons heen waardoor de bereikbaarheid als optimaal bestempeld kan worden. Vanaf de A4 bent u in 5 minuten bij onze vestiging.

Duurzaamheid
Schadenet Wittebrood zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen wij door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Schadenet Wittebrood is gecertificeerd conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0252-672595